Restaurant Mont

Een van de beste restaurants in Bad Bentheim is zeker restaurant Mont waar je uit een uitgebreide menu kunt kiezen. De chef heeft ook zijn eigen speciaals dat iedere week veranderen.

Nu vraag je misschien af waar Bad Benyheim klinkt want behalve het woord Bad klinkt het niet echt Nederlands. Bad Bentheim ligt dan ook niet in Nederland maar in Duitsland. Het restaurant Mont is dan ook een Duitse restaurant. Als je de grens overgaat ter hoogte van Losser kom je bij restaurant Mont uit.

Bad Bentheim ligt aan de oostgrens van Nederland en voor inwoners van het oosten van Nederland is het dus erg vlakbij. Zo ken ik dan ook restaurant Mont want voor ons is het drie kwartier rijden. Het is het ritje dan ook waar om met de hele gezin uit eten te gaan.

Wanneer je uit eten gaat in Bad Bentheim kom je ook veel toeristen tegen. Het is namelijk een favoriete vakantiebestemming voor onze landgenoten, Engelsen en Belgen. Uit de rest van Europa en de wereld komen ook toeristen ernaartoe maar dan in kleinere aantallen. Nederlanders, Engelsen en Belgen zul je er zeker tegenkomen. Het is zo wel een gezellig boel in restaurant Mont.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *