Serrebouwer

Een serrebouwer is een bouwbedrijf dat zich bezig houd met het bouwen van serres. Tegenwoordig zijn er veel serrebouwers in Nederland actief omdat er steeds meer mensen een serre willen.

Een serre was niet altijd betaalbaar voor iedereen maar nu is het wel voor de meeste mensen betaalbaar geworden. Hierdoor willen meer mensen nu een serre laten bouwen door een serrebouwer. Het bouwen van een serre gaat nu ook sneller. Eerst koste het een serrebouwer maanden om een serre te bouwen en nu doen ze het in weken. De grotere serrebouwer bedrijven doen het zelfs in een week.

De sneller bouw komt vooral doordat een serrebouwer nu de grote delen van de serre al in eigen werkplaats maakt. Het gaat zo sneller en de klant heeft ook minder overlast. De grote delen worden naar de klant getransporteerd wanneer ze klaar zijn. Het is daarna een kwestie van opbouwen van de diverse delen. De serrebouwer moet ook de bestaande constructie aanpassen om de serre te plaatsen. Dit hele proces neemt een paar weken in beslag en het werkelijke opbouwen is al meestal binnen een week gedaan.

Wil je meer informatie over serrebouwer bedrijven of wil je een offerte aanvragen? Bezoek dan de onderstaande websites.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *