Zelf een raam plaatsen

apr 29, 15 Zelf een raam plaatsen

Duurzame ramenVeel mensen plaatsen tegenwoordig zelf een raam en het is eigenlijk ook niet zo moeilijk. Het belangrijkste is eigenlijk, dat er goed opgemeten word zodat het raam in de juiste maat geleverd word. Ramen worden compleet geleverd met profiel en al, daarom is het plaatsen ervan makkelijk.

Bij mensen dat het fout gaat ligt het vaak aan de maat van het raam, omdat ze het niet juist opgemeten hebben. Bij het bestellen van een raam, moeten er maten opgegeven worden en wanneer dit op de juiste manier gedaan word, word er een raam geleverd dat perfect past. Als dit niet goed gedaan word, zal het de nodige problemen opleveren, omdat het raam niet goed zal passen. Mensen die zelf de ramen willen installeren, worden dan ook sterk aangeraden om heel nauwkeurig te meten, want met een paar centimeter verschil is er al een probleem.

Als het raam in de juiste maten besteld is, zal het plaatsen ervan heel makkelijk gaan, mits je wel een beetje handig bent. Tegenwoordig worden er ook korte cursussen gegeven voor het plaatsen van ramen. De cursussen duren 2 uur en kosten maar 10 euro. Na een cursus zul je in staat zijn, om accurate metingen te verrichten en je zult ook ramen en deuren kunnen plaatsen zonder hulp van een vakman. Klik hier voor meer informatie.

Kijk voor meer informatie de onderstaande video

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *